perjantai 27. helmikuuta 2015

Pirteä puolukkaketsuppi

Puolukkaketsuppi muistuttaa aika paljon maultaan puolukkahilloa (ainakin sellaista jota meillä kotona tehtiin, joka ei ollut kauhean makeaa) ja on hauskaa vaihtelua niin arki- kuin juhlapöytään.
Takana puolukkaketsuppi. Edessä oleva taitaa olla hamppuvoi.

Puolukkaketsuppi
200g puolukoita (tai 2 dl puolukkasurvosta)
1 sipuli
0,5 dl sokeria
1 rkl omena- tai punaviinietikkaa
0,5 tl suolaa
n. 0,25 tl chilijauhetta

Pilkosipuli pieneksi. Survo puolukat. Laita kaikki ainekset kattilaan ja keitä miedolla lämmöllä ilman kantta n. 20 min. Soseuta sauvasekoittimella ja anna jäähtyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti