tiistai 2. syyskuuta 2014

Kääpiömerirosvojen Kesäkurpitsavene

Taustalla: Silent Hill Downpour peluuta theRadBradiltä, ja fanfictio/kirjoitusfoorumi FinFanFun.

Täytettyjä kesäkurpitsoja voi valmistaa monella tapaa, mutta kääpiömerirosvot ovat kasvissyöjiä, joten heidän versiossaan ei ole lihaa. Kesäkurpitsojen satokausi on tällä hetkellä, joten kääpiömerirosvot iloitsevat tämän herkun äärellä.


Kääpiömerirosvojen Kesäkurpitsavene (nälkäisyydestä ja lisukkeista riippuen 0,5-2 annosta)
1 Kesäkurpitsa
Juustoa (Mikä tahansa oikeastaan käy, ylläolevassa kuvassa Mozzarella. Voimakas juusto sopii siitä pitävälle, ja saattaa olla jopa parempaa kuin Mozzarella.)
Pieni sipuli (Omani maksoi 0,06e!)
Mausteita (Esim. Suola, mustapippuri, pizzamauste tai yrttimauste)

Laita uuni lämpenemään 225 celsius-asteeseen ja valmistele pelti. Pese ja leikkaa kesäkurpitsa kahtia. Koverra osa sisuksesta pois kumastakin puolikkaasta, säästä sisus. Ripottele hiukan suolaa kesäkurpitsan puolikkaisiin. Pilko sipuli ja jaa puolikkaisiin. Pilko/raasta juusto ja asettele sipulin päälle, lisää sekaan myös kurpitsan omaa täytettä jos tilaa. Mausta (älä pelkää varsinkaan yrttimausteen kanssa), lisää päällekin hiukan suolaa jos olit varovainen äsken. Paista 225 asteessa 10-15 minuuttia. Mitä pidempään sitä parempi, jos päällys ei pala. Syö odotellessa jäljelle jäänyt kesäkurpitsan sisus. Murahda "arr". Tarjoile esimerkiksi riisin kanssa.

Mukavan rapeaa, joskis resepti kaipaa vielä hiontaa. Tai maustamistaitoja. Kääpiömerirosvot eivät ole kovin hyviä maustamaan paitsi merilevällä.


Kääpiömerirosvot haluavat huomauttaa että tämä ruoka on hyvä jämäruoka. Löytyykö kaapistasi herkkusieniä? Sopii! Tai chilikastikkeen jämät? Kokeile toki mutta muista ettei merivesi sovi juotavaksi jos siitä tulee liian tulista...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti