maanantai 26. tammikuuta 2015

Paahdettuja pähkinöitä muillekin kuin oraville


En tiedä moniko teistä tietää, mutta syön paljon maapähkinöitä. Sillee aamupalaksi, välipalaksi ja joskus iltapalaksi. No, ne on vähän tylsiä, joten aina sopivissa väleissä kun uuni on muutenkin kuumana paahdan pähkinöitä. Helppoa kuin keijukaisen kutittaminen!

Kuorettomia maapähkinöitä (kuorellisetkin käy, mutta niitä ei voi maustaa. Noin pellillinen niin että pähkinät ovat yhdessä kerroksessa)
Halutessasi mausteita

Levitä maapähkinät yhteen kerrokseen uunipellille. Paahda 180 asteessa 20 minuuttia. Mausta pähkinöiden ollessa kuumana ropauksella suolaa tai vaikkapa chilimaustetta tai jätä maustamattomiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti