Kamerani ilmeisesti hajoilee eikä tarkenna kunnolla... |
Koskenlaskijan poukamapihvit (2-3 annosta)
250g Koskenlaskija sulatejuustoa (mikä tahansa käy mutta suosittelen paprika tai sipuli-ruohosipuli)
1 dl vehnäjauhoja
2 kpl kananmunaa
1 1/2 dl korppujauhoja
3/4 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria
1 tl paprikamaustetta
½ tl valkosipulimaustetta
Reilusti öljyä
Siivuta Koskenlaskija ohuiksi, noin ½ cm siivuiksi.
Paketista syntyy noin 15kpl.
Kaada korppujauho laakeaan astiaan, sekoita korppujauhoon mausteet.
Riko munien rakenne toisessa laakeassa kipossa ja laita kolmanteen kippoon vehnäjauho.
Painele juustopalat ensin vehnäjauhoissa. Upota juusto seuraavaksi kananmunaan
ja lopuksi pyörittele huolellisesti korppujauhoseoksessa. Tee nämä vaiheet
huolella, sillä huono leivitys kostaantuu pannulle sulavana juustona. Paista
leivitetyt palat miedohkolla lämmöllä paistinpannulla reilussa öljyssä molemmin
puolin kunnes korppujauho on saanut väriä, yhteensä n. 4 min ajan. Tarjoa heti
esimerkiksi pastan ja keitetyn parsakaalin kanssa tai hampurilaisen pihvinä.
Sopii myös ruokaisaan salaattiin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti