lauantai 14. maaliskuuta 2015

Alaston burrito purkissa

Toi sun ruoka ei ole kyllä ihan tästä maailmasta. -Kaveri

Törmäsin hassuun reseptiin ja täytyhän sitä kokeilla, joskin vähän muokatusti. Helppoa kuin uinuvan lohikäärmeen rapsuttaminen, eikä tartte varsinaisesti kokata mitään. Sisältää kuulema reippaasti proteiiniakin, vaikka on hyvin kevyttä!


Alaston burrito purkissa (4)
  • 2,4 dl salsaa (mieluusti sokeroimaton, keskivahta tai vahva makumieltymyksesi mukaan. Itselläni non 310g purkki)
  • 425g mustia papuja, keitettyjä
  • 2,4 dl (cheddar)juustoraastetta (minulla emmentalia)
  • 1,2 dl Kreikkalaista jogurttia tai hapankermaa (itsellä turkkilaista jogurttia koska olen tyhmä) 
  • Purkki, tilavuus n. 3 dl
  • (ropsaus mustapippuria ja/tai chilimaustetta)
  • (2,4dl bulguria, quinoaa tai kokojyvä riisiä)
Ota purkit esille. Laita kunkin pohjalle asiat tässä järjestyksessä (eli ensimmäisenä mainittu menee alimmaksi): 0,6 desiä salsaa (ellei sinulla ole bulguria, quinoaa tai kokojyväriisiä, joka menee muuten alimmaiseksi), 0,6 desiä papuja, 0,6 juustoraastetta sekä kaksi ruokalusikallista kreikkalaista hogurttia/hapankermaa. Koristele ropauksella chilimaustetta ja/tai mustapippuria.
Voit antaa maustua hetken jääkaapissa tai syödä heti esimerkiksi sämpylän ja hedelmän kera.

Mikäli teet fyysisesti aktiivista työtä tai tiedät seuraavaan ateriaan olevan pitemmälti, annosta kokoa on hyvä lisätä. Itse kun nökötän tllä hetkellä paljon paikoillani niin ei tartte kauheen suurta annosta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti